INFO

DATUM

Het Arrow Rock Festival – TRIBUTE 2020 vindt plaats op zaterdag 25 januari 2020. De deuren openen om 13:00. 

TICKETS

De kaartverkoop start zaterdag 15 juni via Eventix. Een dagticket kost in de voorverkoop €27,50 (inclusief servicekosten). Op de dag van het festival betaal je aan de kassa €32,-. Meer informatie over tickets.

Locatie

Het Arrow Rock Festival – TRIBUTE 2020 vindt plaats in de IJsselhallen in Zwolle.

Rieteweg 4
8011 AB Zwolle

Bereikbaarheid

auto

De IJsselhallen ligt op ongeveer 100 km afstand van Amsterdam, Utrecht, Den Bosch, Arnhem, Enschede, Leeuwarden en Groningen. Volg de snelweg A28 en neem afrit 19. Volg daarna de borden IJsselhallen.

Er is een eigen parkeerplaats die ruimte biedt aan 3.000 auto’s.

OPENBAAR VERVOER

IJsselhallen Zwolle bevindt zich op loopafstand van het NS station Zwolle. Je bereikt de IJsselhallen vanaf het NS-station te voet ongeveer in tien minuten. Neem de uitgang Centrum van het NS-station. Ga meteen linksaf en volg de Westerlaan. Steek aan het eind daarvan de Veerallee/Willemskade over. Loop ongeveer tien meter naar rechts en ga linksaf, de Emmastraat door. Steek nu rechtdoor de parkeerplaats over en loop linksom langs het IJsselhallen-complex.

Reis je per bus? Gebruik dan voor de meest actuele buslijnen en tijden 9292.

MARKT

Op het Arrow Rock Festival – TRIBUTE 2020 is een markt met allerlei interessante rockitems. Ook is er een speciale vinyl- en cd-markt waar je je collectie kunt aanvullen met bijzondere albums en singles.

FOOD & DRINKS

Uiteraard hoef je niet te verhongeren op het Arrow Rock Festival – TRIBUTE 2020. Er zijn verschillende kraampjes met lekker eten en drinken. Ook is er natuurlijk het altijd gezellig Arrow Rock Café!